1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Diner kaart
Lunch kaart

Restaurant met uitzicht op de haven

Vanuit ons restaurant heeft u een uniek uitzicht op de haven van Delfzijl  De keuken kenmerkt zich door de Nederlands/Franse gerechten en het gebruik van dagverse streekproducten. Er is op de kaart een variëteit aan lunch-, á la carte en plate-service gerechten te vinden en diverse menu’s die te combineren zijn met een wijnarrangement. 


Hotel Restaurant 'de Boegschroef', sfeervol en gastvrij
Wat voor bijeenkomst of feest u ook te vieren heeft, één ding is zeker: het moet gezellig en geslaagd zijn; een bijzondere feestlocatie waaraan u nog lang en met veel genoegen aan terugdenkt.

De ideale ligging, faciliteiten en een groot parkeerterrein maakt van De Boegschroef een unieke en aantrekkelijke locatie voor haar gasten. Een borrel, bruiloft, verjaardag, reünie,  familiediner, nieuwjaarsborrel of jaarlijkse Kerstviering, er zijn veel goede redenen te bedenken om een feest te geven.

Op basis van uw persoonlijke wensen stellen we graag een volledig verzorgd programma voor u op. Zo is er op culinair gebied van alles mogelijk.

Wij nodigen u ook graag uit om vrijblijvend te komen kijken, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van onze accommodatie.