1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Eerste dag
Aankomst iedere donderdag, vrijdag, of zaterdag vanaf medio mei tot en met eind september 2019. In onze lounge serveren wij u een welkomstdrankje naar keuze en ontvangt u een informatiepakket en uw reisbescheiden. 's Avonds geniet u van een drie-gangen keuzediner in ons restaurant. Vrijdagavond is het koopavond in Delfzijl, dus....

Tweede dag
Vanaf 7.00 uur heerlijk uitgebreid ontbijten in het hotel om met eigen vervoer naar de Eemshaven. (ca 30 min) om vervolgens aan boord te gaan van "Wappen von Borkum", die u in 45 minuten naar het schitterende Duitse waddeneiland Borkum. Met het treintje van de haven van Borkum naar het gezellige stadje, winkelen, flaneren over de victoriaanse boulevard, een dagje strand, talloze terrasjes, restaurants en eetcafé's. 's Avonds terug in Delfzijl ontspannen aan het keuze-diner in hotel restaurant " De Boegschroef".

Derde dag
Vanaf 8.00 uur tot 10.30 uur uitgebreid ontbijten.

 

Extra service: In de maanden juli en augustus staat er op zaterdag een touringcar voor het hotel die u naar de Eemshaven brengt en aan het eind van de dag weer ophaalt.

Andere arrangementen